queen mary

Θεραπείες Μασάζ

Υπηρεσίες

 

ΕΥΕΞΙΑ / ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ / ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Queen Mary Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 ή 30 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία τεχνική μάλαξης, εξαιρετικά απολαυστική και αναζωογονητική, ιδανική για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης και της φυσικής εξάντλησης. Βοηθά το σώμα να αποβάλει τις μυϊκές εντάσεις, τα μπλοκαρίσματα και τη συσσωρευμένη κούραση, ενώ συμβάλει σημαντικά και στην ανανέωση του δέρματος

Με το Χαλαρωτικό Μασάζ η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία αποτοξίνωσης. Η ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενισχύει και τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου οργανισμού.

Η χαλαρωτική μάλαξη, όπως όλα τα χειρωνακτικά μασάζ, προσφέρει βαθιά χαλάρωση, λειτουργεί κατευναστικά για κάθε πόνο, ανακουφίζει ακόμη και χρόνια προβλήματα, ενώ παράλληλα δρα προληπτικά για μια σειρά παθήσεων.

Βαθύ Μασάζ των Ιστών

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Βαθύ Μασάζ των Ιστών ή αλλιώς Deep Tissue Massage είναι μία έντονη και βαθιά θεραπευτική χειρωνακτική μάλαξη, που προσφέρει άμεσα μια ιδιαίτερα απολαυστική αίσθηση πλήρους αναζωογόνησης και ευεξίας.

Αποσκοπεί στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης, ενώ δρα ευεργετικά και στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, αλλά και για την ανακούφιση χρόνιων πόνων.

 Το Deep Tissue Massage συνδυάζει κινήσεις και τεχνικές, κατά τις οποίες ο θεραπευτής ασκεί έντονες πιέσεις, χρησιμοποιώντας τις παλάμες, αλλά και τους αγκώνες του, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται και αιθέρια έλαια, τζίντζερ, κανέλας και καυτής πιπεριάς.

Aθλητικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Αθλητικό Μασάζ είναι μία τεχνική χειρωνακτικής μάλαξης που βοηθά τους μυς να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, ειδικά σε περιόδους έντονης προπόνησης, κατά τις οποίες το σώμα του αθλητή δεν προλαβαίνει να επανέλθει, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοσή του. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε στιγμή, αλλά κυρίως μετά από έντονη ή και ήπια σωματική άσκηση.

Το Sports Massage έχει πολλαπλά οφέλη και πιο συγκεκριμένα: μειώνει τη μυϊκή δυσφορία, ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ, συμβάλει σημαντικά στην τοπική αλλά και στη γενική χαλάρωση των μυών μετά την άσκηση, προσφέρει γρήγορη ανάκτηση ενέργειας και αντοχής, προστατεύει από τραυματισμούς.

Ωστόσο, το Αθλητικό Μασάζ δεν είναι μία ενδεδειγμένη και πολύ ωφέλιμη επιλογή μόνο για αθλητές, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες. Μπορεί να το επιλέξει οποιοσδήποτε γιατί αποτελεί μία πολύ καλή τεχνική για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παθητικής γυμναστικής.

Αρωματοθεραπεία

Διάρκεια : 45 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ολιστικό μασάζ, που αξιοποιεί τη δύναμη, τις θεραπευτικές, αλλά και τις καλλωπιστικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, με στόχο την επίτευξη μίας πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής αίσθησης ευεξίας. Συμβάλει στην απόλυτη χαλάρωση, στην ψυχική ηρεμία, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η Αρωματοθεραπεία έχει μακραίωνη ιστορία και παράδοση, καθώς στην αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε τα αρώματα που αναδύονταν από τα αγνά αποστάγματα των φυτών, δηλαδή τα αιθέρια έλαια, στα λουτρά, στις τρίψεις (μάλαξη) ή σε θυμιάματα.

Αυτό το είδος χειρομάλαξης αποτελεί τον κύριο και πιο διαδεδομένο τρόπο εφαρμογής της Ολιστικής ή Πρακτικής Αρωματοθεραπείας (Holistic or Practical Aromatherapy), που είναι μια ευρύτερη ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, η εφαρμογή της οποίας μπορεί να γίνει συμπληρωματικά και με εισπνοές, επιθέματα, αρωματικά λουτρά ή ποδόλουτρα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, συνδυάζει διάφορες τεχνικές μασάζ και βοηθά σε μία σειρά προβλημάτων, όπως: άγχος και στρες, πόνοι σε χέρια, πόδια, πλάτη, αυχένα και μέση, κυτταρίτιδα, αϋπνία, κατάθλιψη.

Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας Αρωματοθεραπείας χρησιμοποιούνται χειρομαλάξεις σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και ζεστό αμυγδαλέλαιο. Τα αιθέρια έλαια, όταν εφαρμόζονται μέσω μάλαξης διαπερνούν ταχύτατα το δέρμα και μέσα από την κυκλοφορία του αίματος διαχέονται σε όλο το σώμα, επιδρώντας θετικά σε όλες τις σωματικές λειτουργίες. Επίσης, μέσω της όσφρησης, το άρωµά τους επιδρά και στον εγκέφαλο, επηρεάζοντας το συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.

Λεμφικό Μασάζ

Διάρκεια : 30 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Μασάζ της Λέμφου ή αλλιώς Λεμφικό Μασάζ είναι μια θεραπευτική τεχνική ήπιων μαλάξεων, που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, έτσι ώστε να να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού.

Η χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση συμβάλει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά και στο αδυνάτισμα.

Επίσης, έχει θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά στην εξισορρόπηση των μεταβολικών διαταραχών, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, στη μείωση των οιδημάτων των φλεβών και της λέμφου, ενώ δρα προληπτικά και ως προς την εμφάνιση ρυτίδων.

Με το Λεμφικό Μασάζ, το οποίο ολοκληρώνεται με προϊόντα που βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, εξαλείφονται οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω απ’ τα μάτια.

Ρεφλεξολογία

Διάρκεια : 30 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Η συγκεκριμένη μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής, ουσιαστικά αποτελεί ένα μηχανισμό ενεργοποίησης της άμυνας του οργανισμού. Η Ρεφλεξολογία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στα πέλματα και στη ράχη των ποδιών, που προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα από τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει εφαρμογή στα πόδια, για κάποιους λόγους, τότε η τεχνική εφαρμόζεται στα χέρια.

Στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις και κατά τη διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας εφαρμόζονται εξειδικευμένες πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία, κάθε ένα από τα οποία συνδέεται και επιδρά σε διαφορετικό όργανο του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται η διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος, η ενεργοποίηση και η χαλάρωση του οργανισμού.

Η θεραπευτική προσέγγιση της ρεφλεξολογίας είναι ολιστική και αποσκοπεί στην εξισορρόπηση και των τριών επιπέδων της ανθρώπινης ύπαρξης: του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Η Ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν έχει παρενέργειες. Έστω και μία ρεφλεξολογική συνεδρία είναι αρκετή για να ανακτήσει το σώμα και ο οργανισμός τη χαμένη του αρμονία, να απαλλαγεί από το στρες και τη συσσωρευμένη ένταση.

Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας

Διάρκεια : 40 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ένα από τα πιο συχνά, ενοχλητικά και επίμονα αισθητικά προβλήματα είναι η κυτταρίτιδα, που προκαλείται από την ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Στα σημεία αυτά ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει όψη και υφή που μοιάζει με “φλοιό πορτοκαλιού”.

 Η χειρωνακτική μάλαξη κατά της κυτταρίτιδας είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόληψη αλλά και την εξάλειψή του αντιαισθητικού αυτού φαινομένου, που παρά το ότι δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία, έχει συχνά ιδιαίτερα αρνητική επίδραση στην ανθρώπινη ψυχολογία.

 Το συγκεκριμένο μασάζ εφαρμόζεται στα σημεία του σώματος, που εμφανίζουν πιο συχνά κυτταρίτιδα και είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν και η συχνότητα με την οποία θα πρέπει να γίνονται, θα εξαρτηθεί από το αν η κυτταρίτιδα είναι επιφανειακή ή βαθιά, από την έκταση του προβλήματος και από τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Σημαντική είναι και η δραστικότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στις μαλάξεις

Μασάζ Πλάτης-Αυχένα

Διάρκεια : 45 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Με πίεση της επιλογής σας οι θεραπευτές μας εστιάζουν παρασπονδυλικά και στις μεγάλες μυικές ομάδες του σώματος σας για να σας ανακουφίσουν από τις καταπονήσεις της καθημερινότητας. Το Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων είναι μία στοχευμένη χειρωνακτική μάλαξη, που εφαρμόζεται στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος, καθώς είναι αυτά που
δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, κυρίως από την κακή στάση σώματος, την πολύωρη εργασία γραφείου, την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης.

Η σχεδόν μόνιμη αίσθηση “πιασίματος”, η δυσκαμψία στον αυχένα, οι πόνοι στην πλάτη, αλλά και στους ώμους, οι συχνοί και αδικαιολόγητοι πονοκέφαλοι είναι οι πιο συνηθισμένες
ενδείξεις ότι χρειάζεστε ένα Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανίζονται είτε περιστασιακά, είτε να οφείλονται σε κάποια χρόνια μυϊκή πάθηση. Κατά τη
διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευτή αφού εντοπίσει τα σημεία που πάσχουν, μέσω της μάλαξης θα επιδιώξει την αποφόρτιση και τη χαλάρωση τους με στόχο την άμεση ανακούφιση
από κάθε δυσφορία και πόνο.

Cretan Massage

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Κρητικό μασάζ είναι μία δυνατή και ιδιαίτερα απολαυστική χειρωνακτική μάλαξη που γίνεται με ειδικά παρασκευασμένο έλαιο, το οποίο αποτελείται από αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και γνήσια κρητική ρακή. Συνδυάζει τις έντονες πιέσεις με τις γρήγορες κινήσεις, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης, αλλά και τόνωση των μυών.

Χάρη στις αντισηπτικές και όχι μόνο ιδιότητες του παραδοσιακού κρητικού ποτού και τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη των φυτικών αιθέριων ελαίων, η δράση του Cretan Massage είναι όχι μόνο θεραπευτική, αλλά και υπέρτατα καταπραϋντική τόσο για το δέρμα, όσο και γενικότερα για το σώμα. Βοηθά ακόμα και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, όπως ο βήχας, ο πυρετός, η καταρροή.

Το Κρητικό Μασάζ βασίζεται σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης και προσφέρει μία πρωτόγνωρη αίσθηση ανακούφισης, χαλάρωσης αναζωογόνησης και ευεξίας. Αξιοποιώντας την ένταση της ρακής και τη δύναμη των αιθέριων ελαίων, διεγείρει τις αισθήσεις, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί και εξισορροπεί σώμα και πνεύμα.

Candle Μassage

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία χειρωνακτική μάλαξη με ειδικό κερί, το οποίο προθερμαίνεται για 5 λεπτά μαζί με αιθέρια έλαια. Μία πρωτοποριακή και υπέροχη εμπειρία βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας που αξίζει να βιώσετε. Το Candle Massage εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και απογειώνει την αίσθηση της αφής, αλλά και της όσφρησης, χαλαρώνει και αποφορτίζει από τις μυικές και συναισθηματικές εντάσεις, καθώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργείται μία εξαιρετικά γαλήνια ατμόσφαιρα.

Η θερμότητα του κεριού και το υπέροχο άρωμα που αναβλύζει από τα αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με τη μάλαξη συμβάλουν στην καλύτερη αιμάτωση και στη χαλάρωση των μυών. Καθώς το κερί λιώνει και αναμειγνύεται με τα αιθέρια έλαια απελευθερώνονται όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυσικού αυτού μείγματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το Candle Massage βοηθά και στην καταπολέμηση προβλημάτων, που σχετίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως το στρες, η αϋπνία, η σωματική και ψυχική κόπωση.

Θεραπευτικό Μασάζ

Διάρκεια : 45 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία δυνατή θεραπευτική μάλαξη, η οποία εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, εστιάζοντας κυρίως στα σημεία που παρουσιάζουν έντονους μυϊκούς πόνους ή δυσκαμψία. Στόχος του Θεραπευτικού Μασάζ είναι να προκληθεί υπεραιμία και να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτοθεραπείας του οργανισμού, με συγκεκριμένους χειρισμούς που δρουν βαθιά στους ιστούς.

Ανακουφίζει και σταδιακά μπορεί να θεραπεύσει κάθε είδους πιασίματα ή πόνους σε όλα τα σημεία του σώματος, που προκαλούνται από καταπόνηση, ορθοστασία, κακή στάση σώματος, καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης, στρες. Καταπολεμά τη σωματική κόπωση και την εξάντληση, αναζωογονεί το σώμα και το δέρμα, φτιάχνει τη διάθεση, αυξάνει τη ζωτικότητα και προκαλεί ευεξία.

Είναι μία θεραπεία ιδανική για κάθε ηλικία, με εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το πεπτικό και το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Δρα θεραπευτικά, αλλά και προληπτικά σε προβλήματα όπως: η οσφυαλγία, το αυχενικό, η σκολίωση, η κύφωση, η πλατυποδία, η αρθρίτιδα, η τενοντίτιδα, η μυϊκή ένταση, οι θλάσεις, οι συμφύσεις, οι κράμπες, οι ρευματισμοί, η , δυσμηνόρροια, η δυσκοιλιότητα, οι κιρσοί, τα οιδήματα.

Το θεραπευτικό μασάζ βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας και αυξημένου στρες, έλλειψη συγκέντρωσης, μειωμένης λίμπιντο, κατάθλιψης, πονοκεφάλων, ημικρανίας. Συμβάλει, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά και στη βελτίωση των συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά  πλάκας, η πολιομυελίτιδα, η ανοσοανεπάρκεια. Επιπλέον, έχει αξιοσημείωτα αισθητικά και αντιγηραντικά οφέλη, καθώς ευνοεί την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα, αποτοξινώνει και θρέφει τους ιστούς.

Χαλαρωτικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 ή 30 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία τεχνική μάλαξης, εξαιρετικά απολαυστική και αναζωογονητική, ιδανική για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης και της φυσικής εξάντλησης. Βοηθά το σώμα να αποβάλει τις μυϊκές εντάσεις, τα μπλοκαρίσματα και τη συσσωρευμένη κούραση, ενώ συμβάλει σημαντικά και στην ανανέωση του δέρματος

Με το Χαλαρωτικό Μασάζ η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία αποτοξίνωσης. Η ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενισχύει και τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου οργανισμού.

Η χαλαρωτική μάλαξη, όπως όλα τα χειρωνακτικά μασάζ, προσφέρει βαθιά χαλάρωση, λειτουργεί κατευναστικά για κάθε πόνο, ανακουφίζει ακόμη και χρόνια προβλήματα, ενώ παράλληλα δρα προληπτικά για μια σειρά παθήσεων.

Βαθύ Μασάζ των Ιστών

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Βαθύ Μασάζ των Ιστών ή αλλιώς Deep Tissue Massage είναι μία έντονη και βαθιά θεραπευτική χειρωνακτική μάλαξη, που προσφέρει άμεσα μια ιδιαίτερα απολαυστική αίσθηση πλήρους αναζωογόνησης και ευεξίας.

Αποσκοπεί στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης, ενώ δρα ευεργετικά και στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, αλλά και για την ανακούφιση χρόνιων πόνων.

 Το Deep Tissue Massage συνδυάζει κινήσεις και τεχνικές, κατά τις οποίες ο θεραπευτής ασκεί έντονες πιέσεις, χρησιμοποιώντας τις παλάμες, αλλά και τους αγκώνες του, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται και αιθέρια έλαια, τζίντζερ, κανέλας και καυτής πιπεριάς.

Aθλητικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Αθλητικό Μασάζ είναι μία τεχνική χειρωνακτικής μάλαξης που βοηθά τους μυς να διατηρούνται σε καλή κατάσταση, ειδικά σε περιόδους έντονης προπόνησης, κατά τις οποίες το σώμα του αθλητή δεν προλαβαίνει να επανέλθει, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοσή του. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε στιγμή, αλλά κυρίως μετά από έντονη ή και ήπια σωματική άσκηση.

Το Sports Massage έχει πολλαπλά οφέλη και πιο συγκεκριμένα: μειώνει τη μυϊκή δυσφορία, ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ, συμβάλει σημαντικά στην τοπική αλλά και στη γενική χαλάρωση των μυών μετά την άσκηση, προσφέρει γρήγορη ανάκτηση ενέργειας και αντοχής, προστατεύει από τραυματισμούς.

 Ωστόσο, το Αθλητικό Μασάζ δεν είναι μία ενδεδειγμένη και πολύ ωφέλιμη επιλογή μόνο για αθλητές, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες. Μπορεί να το επιλέξει οποιοσδήποτε γιατί αποτελεί μία πολύ καλή τεχνική για την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παθητικής γυμναστικής.

Αρωματοθεραπεία

Διάρκεια : 45 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ολιστικό μασάζ, που αξιοποιεί τη δύναμη, τις θεραπευτικές, αλλά και τις καλλωπιστικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, με στόχο την επίτευξη μίας πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής αίσθησης ευεξίας. Συμβάλει στην απόλυτη χαλάρωση, στην ψυχική ηρεμία, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η Αρωματοθεραπεία έχει μακραίωνη ιστορία και παράδοση, καθώς στην αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε τα αρώματα που αναδύονταν από τα αγνά αποστάγματα των φυτών, δηλαδή τα αιθέρια έλαια, στα λουτρά, στις τρίψεις (μάλαξη) ή σε θυμιάματα.

 Αυτό το είδος χειρομάλαξης αποτελεί τον κύριο και πιο διαδεδομένο τρόπο εφαρμογής της Ολιστικής ή Πρακτικής Αρωματοθεραπείας (Holistic or Practical Aromatherapy), που είναι μια ευρύτερη ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, η εφαρμογή της οποίας μπορεί να γίνει συμπληρωματικά και με εισπνοές, επιθέματα, αρωματικά λουτρά ή ποδόλουτρα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, συνδυάζει διάφορες τεχνικές μασάζ και βοηθά σε μία σειρά προβλημάτων, όπως: άγχος και στρες, πόνοι σε χέρια, πόδια, πλάτη, αυχένα και μέση, κυτταρίτιδα, αϋπνία, κατάθλιψη.

 Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας Αρωματοθεραπείας χρησιμοποιούνται χειρομαλάξεις σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και ζεστό αμυγδαλέλαιο. Τα αιθέρια έλαια, όταν εφαρμόζονται μέσω μάλαξης διαπερνούν ταχύτατα το δέρμα και μέσα από την κυκλοφορία του αίματος διαχέονται σε όλο το σώμα, επιδρώντας θετικά σε όλες τις σωματικές λειτουργίες. Επίσης, μέσω της όσφρησης, το άρωµά τους επιδρά και στον εγκέφαλο, επηρεάζοντας το συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.

Λεμφικό Μασάζ

Διάρκεια : 40 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Μασάζ της Λέμφου ή αλλιώς Λεμφικό Μασάζ είναι μια θεραπευτική τεχνική ήπιων μαλάξεων, που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος, έτσι ώστε να να διευκολυνθεί η κυκλοφορία του λεμφικού υγρού. 

 Η χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση συμβάλει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά και στο αδυνάτισμα.

 Επίσης, έχει θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά στην εξισορρόπηση των μεταβολικών διαταραχών, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, στη μείωση των οιδημάτων των φλεβών και της λέμφου, ενώ δρα προληπτικά και ως προς την εμφάνιση ρυτίδων.

 Με το Λεμφικό Μασάζ, το οποίο ολοκληρώνεται με προϊόντα που βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, εξαλείφονται οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω απ’ τα μάτια.

Ρεφλεξολογία

Διάρκεια : 30 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Η συγκεκριμένη μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής, ουσιαστικά αποτελεί ένα μηχανισμό ενεργοποίησης της άμυνας του οργανισμού. Η Ρεφλεξολογία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στα πέλματα και στη ράχη των ποδιών, που προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε καθένα από τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει εφαρμογή στα πόδια, για κάποιους λόγους, τότε η τεχνική εφαρμόζεται στα χέρια.

Στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις και κατά τη διάρκεια της ρεφλεξολογικής συνεδρίας εφαρμόζονται εξειδικευμένες πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία, κάθε ένα από τα οποία συνδέεται και επιδρά σε διαφορετικό όργανο του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνεται η διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος, η ενεργοποίηση και η χαλάρωση του οργανισμού.

Η θεραπευτική προσέγγιση της ρεφλεξολογίας είναι ολιστική και αποσκοπεί στην εξισορρόπηση και των τριών επιπέδων της ανθρώπινης ύπαρξης: του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Η Ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν έχει παρενέργειες. Έστω και μία ρεφλεξολογική συνεδρία είναι αρκετή για να ανακτήσει το σώμα και ο οργανισμός τη χαμένη του αρμονία, να απαλλαγεί από το στρες και τη συσσωρευμένη ένταση.

Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας

Διάρκεια : 40 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ένα από τα πιο συχνά, ενοχλητικά και επίμονα αισθητικά προβλήματα είναι η κυτταρίτιδα, που προκαλείται από την ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Στα σημεία αυτά ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει όψη και υφή που μοιάζει με “φλοιό πορτοκαλιού”.

 Η χειρωνακτική μάλαξη κατά της κυτταρίτιδας είναι ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόληψη αλλά και την εξάλειψή του αντιαισθητικού αυτού φαινομένου, που παρά το ότι δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία, έχει συχνά ιδιαίτερα αρνητική επίδραση στην ανθρώπινη ψυχολογία.

 Το συγκεκριμένο μασάζ εφαρμόζεται στα σημεία του σώματος, που εμφανίζουν πιο συχνά κυτταρίτιδα και είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν και η συχνότητα με την οποία θα πρέπει να γίνονται, θα εξαρτηθεί από το αν η κυτταρίτιδα είναι επιφανειακή ή βαθιά, από την έκταση του προβλήματος και από τις ανάγκες κάθε οργανισμού. Σημαντική είναι και η δραστικότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στις μαλάξεις

Μασάζ Πλάτης-Αυχένα

Διάρκεια : 45 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Με πίεση της επιλογής σας οι θεραπευτές μας εστιάζουν παρασπονδυλικά και στις μεγάλες μυικές ομάδες του σώματος σας για να σας ανακουφίσουν από τις καταπονήσεις της καθημερινότητας. Το Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων είναι μία στοχευμένη χειρωνακτική μάλαξη, που εφαρμόζεται στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος, καθώς είναι αυτά που
δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, κυρίως από την κακή στάση σώματος, την πολύωρη εργασία γραφείου, την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης.

Η σχεδόν μόνιμη αίσθηση “πιασίματος”, η δυσκαμψία στον αυχένα, οι πόνοι στην πλάτη, αλλά και στους ώμους, οι συχνοί και αδικαιολόγητοι πονοκέφαλοι είναι οι πιο συνηθισμένες
ενδείξεις ότι χρειάζεστε ένα Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανίζονται είτε περιστασιακά, είτε να οφείλονται σε κάποια χρόνια μυϊκή πάθηση. Κατά τη
διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευτή αφού εντοπίσει τα σημεία που πάσχουν, μέσω της μάλαξης θα επιδιώξει την αποφόρτιση και τη χαλάρωση τους με στόχο την άμεση ανακούφιση
από κάθε δυσφορία και πόνο.

Cretan Massage

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Κρητικό μασάζ είναι μία δυνατή και ιδιαίτερα απολαυστική χειρωνακτική μάλαξη που γίνεται με ειδικά παρασκευασμένο έλαιο, το οποίο αποτελείται από αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και γνήσια κρητική ρακή. Συνδυάζει τις έντονες πιέσεις με τις γρήγορες κινήσεις, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης, αλλά και τόνωση των μυών.

 Χάρη στις αντισηπτικές και όχι μόνο ιδιότητες του παραδοσιακού κρητικού ποτού και τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη των φυτικών αιθέριων ελαίων, η δράση του Cretan Massage είναι όχι μόνο θεραπευτική, αλλά και υπέρτατα καταπραϋντική τόσο για το δέρμα, όσο και γενικότερα για το σώμα. Βοηθά ακόμα και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, όπως ο βήχας, ο πυρετός, η καταρροή.

 Το Κρητικό Μασάζ βασίζεται σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης και προσφέρει μία πρωτόγνωρη αίσθηση ανακούφισης, χαλάρωσης αναζωογόνησης και ευεξίας. Αξιοποιώντας την ένταση της ρακής και τη δύναμη των αιθέριων ελαίων, διεγείρει τις αισθήσεις, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί και εξισορροπεί σώμα και πνεύμα.

Candle Μassage

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία χειρωνακτική μάλαξη με ειδικό κερί, το οποίο προθερμαίνεται για 5 λεπτά μαζί με αιθέρια έλαια. Μία πρωτοποριακή και υπέροχη εμπειρία βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας που αξίζει να βιώσετε. Το Candle Massage εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και απογειώνει την αίσθηση της αφής, αλλά και της όσφρησης, χαλαρώνει και αποφορτίζει από τις μυικές και συναισθηματικές εντάσεις, καθώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργείται μία εξαιρετικά γαλήνια ατμόσφαιρα.

 Η θερμότητα του κεριού και το υπέροχο άρωμα που αναβλύζει από τα αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με τη μάλαξη συμβάλουν στην καλύτερη αιμάτωση και στη χαλάρωση των μυών. Καθώς το κερί λιώνει και αναμειγνύεται με τα αιθέρια έλαια απελευθερώνονται όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυσικού αυτού μείγματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το Candle Massage βοηθά και στην καταπολέμηση προβλημάτων, που σχετίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως το στρες, η αϋπνία, η σωματική και ψυχική κόπωση.

Θεραπευτικό Μασάζ

Διάρκεια : 45 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία δυνατή θεραπευτική μάλαξη, η οποία εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, εστιάζοντας κυρίως στα σημεία που παρουσιάζουν έντονους μυϊκούς πόνους ή δυσκαμψία. Στόχος του Θεραπευτικού Μασάζ είναι να προκληθεί υπεραιμία και να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτοθεραπείας του οργανισμού, με συγκεκριμένους χειρισμούς που δρουν βαθιά στους ιστούς.

 Ανακουφίζει και σταδιακά μπορεί να θεραπεύσει κάθε είδους πιασίματα ή πόνους σε όλα τα σημεία του σώματος, που προκαλούνται από καταπόνηση, ορθοστασία, κακή στάση σώματος, καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης, στρες. Καταπολεμά τη σωματική κόπωση και την εξάντληση, αναζωογονεί το σώμα και το δέρμα, φτιάχνει τη διάθεση, αυξάνει τη ζωτικότητα και προκαλεί ευεξία.

 Είναι μία θεραπεία ιδανική για κάθε ηλικία, με εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το πεπτικό και το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Δρα θεραπευτικά, αλλά και προληπτικά σε προβλήματα όπως: η οσφυαλγία, το αυχενικό, η σκολίωση, η κύφωση, η πλατυποδία, η αρθρίτιδα, η τενοντίτιδα, η μυϊκή ένταση, οι θλάσεις, οι συμφύσεις, οι κράμπες, οι ρευματισμοί, η , δυσμηνόρροια, η δυσκοιλιότητα, οι κιρσοί, τα οιδήματα.

 Το θεραπευτικό μασάζ βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας και αυξημένου στρες, έλλειψη συγκέντρωσης, μειωμένης λίμπιντο, κατάθλιψης, πονοκεφάλων, ημικρανίας. Συμβάλει, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά και στη βελτίωση των συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά  πλάκας, η πολιομυελίτιδα, η ανοσοανεπάρκεια. Επιπλέον, έχει αξιοσημείωτα αισθητικά και αντιγηραντικά οφέλη, καθώς ευνοεί την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα, αποτοξινώνει και θρέφει τους ιστούς.

Queen mary

Στην αρχαία ελληνική ιατρική τα λουτρά και οι τρίψεις (χειρομάλαξη), ως πρακτικές θεραπείας, πρόληψης και διασφάλισης της υγείας, κατείχαν εξέχουσα θέση.

 

queen mary

Copyright © 2019 Queen Mary
All Rights Reserved

 

 

Επικοινωνια

Τηλέφωνο 
210 725 1878 
Διεύθυνση 
Πατριάρχου Ιωακείμ 45 
Email 
info@queenmaryhamam.gr

Επικοινωνια

Τήλέφωνο
210 725 1878
Διεύθυνση
Πατριάρχου Ιωακείμ 45
Email
info@queenmaryhammam.gr