queen mary

Μασάζ

Υπηρεσίες

 

ΕΥΕΞΙΑ / ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ / ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Queen Mary Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ

Διάρκεια : 30 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία τεχνική μάλαξης, εξαιρετικά απολαυστική και αναζωογονητική, ιδανική για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης και της φυσικής εξάντλησης. Βοηθά το σώμα να αποβάλει τις μυϊκές εντάσεις, τα μπλοκαρίσματα και τη συσσωρευμένη κούραση, ενώ συμβάλει σημαντικά και στην ανανέωση του δέρματος

Με το Χαλαρωτικό Μασάζ η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία αποτοξίνωσης. Η ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενισχύει και τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου οργανισμού.

Η χαλαρωτική μάλαξη, όπως όλα τα χειρωνακτικά μασάζ, προσφέρει βαθιά χαλάρωση, λειτουργεί κατευναστικά για κάθε πόνο, ανακουφίζει ακόμη και χρόνια προβλήματα, ενώ παράλληλα δρα προληπτικά για μια σειρά παθήσεων.

Βαθύ Μασάζ των Ιστών

Διάρκεια : 30 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Το Βαθύ Μασάζ των Ιστών ή αλλιώς Deep Tissue Massage είναι μία έντονη και βαθιά θεραπευτική χειρωνακτική μάλαξη, που προσφέρει άμεσα μια ιδιαίτερα απολαυστική αίσθηση πλήρους αναζωογόνησης και ευεξίας.

Αποσκοπεί στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης, ενώ δρα ευεργετικά και στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, αλλά και για την ανακούφιση χρόνιων πόνων.

 Το Deep Tissue Massage συνδυάζει κινήσεις και τεχνικές, κατά τις οποίες ο θεραπευτής ασκεί έντονες πιέσεις, χρησιμοποιώντας τις παλάμες, αλλά και τους αγκώνες του, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται και αιθέρια έλαια, τζίντζερ, κανέλας και καυτής πιπεριάς.

Candle Μassage

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία χειρωνακτική μάλαξη με ειδικό κερί, το οποίο προθερμαίνεται για 5 λεπτά μαζί με αιθέρια έλαια. Μία πρωτοποριακή και υπέροχη εμπειρία βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας που αξίζει να βιώσετε. Το Candle Massage εφαρμόζεται σε όλο το σώμα και απογειώνει την αίσθηση της αφής, αλλά και της όσφρησης, χαλαρώνει και αποφορτίζει από τις μυικές και συναισθηματικές εντάσεις, καθώς κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργείται μία εξαιρετικά γαλήνια ατμόσφαιρα.

Η θερμότητα του κεριού και το υπέροχο άρωμα που αναβλύζει από τα αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με τη μάλαξη συμβάλουν στην καλύτερη αιμάτωση και στη χαλάρωση των μυών. Καθώς το κερί λιώνει και αναμειγνύεται με τα αιθέρια έλαια απελευθερώνονται όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυσικού αυτού μείγματος, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, το Candle Massage βοηθά και στην καταπολέμηση προβλημάτων, που σχετίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως το στρες, η αϋπνία, η σωματική και ψυχική κόπωση.

Full Body Massage for two

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ένα full body μασάζ με υπέροχα αιθέρια έλαια στην ατμοσφαιρική και
υπερπολυτελή σουίτα του Queen Mary Hammam & SPA είναι η ιδανική
ευκαιρία για να βιώσετε μαζί με τον άνδρα ή τη γυναίκα της ζωής σας
μια μοναδική εμπειρία. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών μας
και απολαύστε μαζί με το ταίρι σας ταυτόχρονα το massage σας .

Και εννοείται, ότι μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις θεραπείες μας και
με οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο, φίλο/η ή συνεργάτη !
(επιλογή απο massage : χαλαρωτικό , πλάτη/αυχένα , κυτταρίτιδας ,
αρωματοθεραπεία )

Αρωματοθεραπεία

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Ολιστικό μασάζ, που αξιοποιεί τη δύναμη, τις θεραπευτικές, αλλά και τις καλλωπιστικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, με στόχο την επίτευξη μίας πνευματικής, συναισθηματικής και σωματικής αίσθησης ευεξίας. Συμβάλει στην απόλυτη χαλάρωση, στην ψυχική ηρεμία, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η Αρωματοθεραπεία έχει μακραίωνη ιστορία και παράδοση, καθώς στην αρχαία Ελλάδα ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε τα αρώματα που αναδύονταν από τα αγνά αποστάγματα των φυτών, δηλαδή τα αιθέρια έλαια, στα λουτρά, στις τρίψεις (μάλαξη) ή σε θυμιάματα.

Αυτό το είδος χειρομάλαξης αποτελεί τον κύριο και πιο διαδεδομένο τρόπο εφαρμογής της Ολιστικής ή Πρακτικής Αρωματοθεραπείας (Holistic or Practical Aromatherapy), που είναι μια ευρύτερη ολιστική θεραπευτική προσέγγιση, η εφαρμογή της οποίας μπορεί να γίνει συμπληρωματικά και με εισπνοές, επιθέματα, αρωματικά λουτρά ή ποδόλουτρα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, συνδυάζει διάφορες τεχνικές μασάζ και βοηθά σε μία σειρά προβλημάτων, όπως: άγχος και στρες, πόνοι σε χέρια, πόδια, πλάτη, αυχένα και μέση, κυτταρίτιδα, αϋπνία, κατάθλιψη.

Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας Αρωματοθεραπείας χρησιμοποιούνται χειρομαλάξεις σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια και ζεστό αμυγδαλέλαιο. Τα αιθέρια έλαια, όταν εφαρμόζονται μέσω μάλαξης διαπερνούν ταχύτατα το δέρμα και μέσα από την κυκλοφορία του αίματος διαχέονται σε όλο το σώμα, επιδρώντας θετικά σε όλες τις σωματικές λειτουργίες. Επίσης, μέσω της όσφρησης, το άρωµά τους επιδρά και στον εγκέφαλο, επηρεάζοντας το συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.

Μασάζ Πλάτης-Αυχένα

Διάρκεια : 35 ή 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Με πίεση της επιλογής σας οι θεραπευτές μας εστιάζουν παρασπονδυλικά και στις μεγάλες μυικές ομάδες του σώματος σας για να σας ανακουφίσουν από τις καταπονήσεις της καθημερινότητας. Το Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων είναι μία στοχευμένη χειρωνακτική μάλαξη, που εφαρμόζεται στα συγκεκριμένα σημεία του σώματος, καθώς είναι αυτά που
δέχονται τη μεγαλύτερη επιβάρυνση, κυρίως από την κακή στάση σώματος, την πολύωρη εργασία γραφείου, την καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης.

Η σχεδόν μόνιμη αίσθηση “πιασίματος”, η δυσκαμψία στον αυχένα, οι πόνοι στην πλάτη, αλλά και στους ώμους, οι συχνοί και αδικαιολόγητοι πονοκέφαλοι είναι οι πιο συνηθισμένες
ενδείξεις ότι χρειάζεστε ένα Μασάζ Πλάτης – Αυχένα – Ώμων. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να εμφανίζονται είτε περιστασιακά, είτε να οφείλονται σε κάποια χρόνια μυϊκή πάθηση. Κατά τη
διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευτή αφού εντοπίσει τα σημεία που πάσχουν, μέσω της μάλαξης θα επιδιώξει την αποφόρτιση και τη χαλάρωση τους με στόχο την άμεση ανακούφιση
από κάθε δυσφορία και πόνο.

Θεραπευτικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε εδώ

Μία δυνατή θεραπευτική μάλαξη, η οποία εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, εστιάζοντας κυρίως στα σημεία που παρουσιάζουν έντονους μυϊκούς πόνους ή δυσκαμψία. Στόχος του Θεραπευτικού Μασάζ είναι να προκληθεί υπεραιμία και να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτοθεραπείας του οργανισμού, με συγκεκριμένους χειρισμούς που δρουν βαθιά στους ιστούς.

Ανακουφίζει και σταδιακά μπορεί να θεραπεύσει κάθε είδους πιασίματα ή πόνους σε όλα τα σημεία του σώματος, που προκαλούνται από καταπόνηση, ορθοστασία, κακή στάση σώματος, καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης, στρες. Καταπολεμά τη σωματική κόπωση και την εξάντληση, αναζωογονεί το σώμα και το δέρμα, φτιάχνει τη διάθεση, αυξάνει τη ζωτικότητα και προκαλεί ευεξία.

Είναι μία θεραπεία ιδανική για κάθε ηλικία, με εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα για το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το πεπτικό και το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού. Δρα θεραπευτικά, αλλά και προληπτικά σε προβλήματα όπως: η οσφυαλγία, το αυχενικό, η σκολίωση, η κύφωση, η πλατυποδία, η αρθρίτιδα, η τενοντίτιδα, η μυϊκή ένταση, οι θλάσεις, οι συμφύσεις, οι κράμπες, οι ρευματισμοί, η , δυσμηνόρροια, η δυσκοιλιότητα, οι κιρσοί, τα οιδήματα.

Το θεραπευτικό μασάζ βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας και αυξημένου στρες, έλλειψη συγκέντρωσης, μειωμένης λίμπιντο, κατάθλιψης, πονοκεφάλων, ημικρανίας. Συμβάλει, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά και στη βελτίωση των συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά  πλάκας, η πολιομυελίτιδα, η ανοσοανεπάρκεια. Επιπλέον, έχει αξιοσημείωτα αισθητικά και αντιγηραντικά οφέλη, καθώς ευνοεί την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα, αποτοξινώνει και θρέφει τους ιστούς.

Aθλητικό Μασάζ

Διάρκεια : 60 λεπτά
Κόστος : 70 Euro

Τo QueenMary Hamam & Spa διαθέτει και Vip / Prive Πακέτα για να
απολαύσετε στο χώρο μας .

Οι τιμές διαμορφώνονται στα συγκεκριμένα πακέτα.
Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Queen mary

Στην αρχαία ελληνική ιατρική τα λουτρά και οι τρίψεις (χειρομάλαξη), ως πρακτικές θεραπείας, πρόληψης και διασφάλισης της υγείας, κατείχαν εξέχουσα θέση.